El recinte de A l’Wakrah, pot acollir fins a 40 mil persones, i va ser dissenyat per l’arquitecta iraquiana-britànica Zaha Hadid (morta en 2016). Situat a només 15 quilòmetres a sud de Doha.
Aquesta ciutat és coneguda per ser un port comercial i l’entrada a la capital de l’estat.

“Un estadi extraordinari per a una ciutat aventurera.”

Modern, futurista i funcional, però el més important és que segueix sent fidel a la tradició de Qatar, incorporant referències culturals d’acord amb les condicions climàtiques i els requeriments funcionals.

A l’exterior de l’estadi s’ha instal·lat mobiliari urbà BENITO. L’opció escollida ha estat la Col·lecció KUBE – banc (UM372), cadires (UM372S), papereres (PA672) i taules (UM372M), amb línies rectes i equilibrades, dissenyats per embellir aquesta zona amb estil contemporani. Tenen una estructura massissa de formigó prefabricat de color gris granític d’aspecte llis, que garanteixen una estada confortable tot i les altes temperatures que ocorren durant l’estiu al país.

En aquesta mateixa instal·lació, també es van instal·lar Pilones Dalia (H314) i diferents Escocells a tot el recinte.

 


Dissenyat en conjunt amb un nou recinte perquè s’ubiqui al cor d’una extensió urbana de la ciutat, creant activitats basades en la comunitat i als voltants de l’estadi en els dies sense esdeveniments, l’Estadi A l’Janoub serà un lloc i un destí memorable durant el 2022 Copa Mundial de la FIFA, Qatar.