Immersos en la nova normalitat instaurada des de la crisis del COVID, veiem dia a dia com alguna de les mesures que ens hem vist obligats a adoptar els últims mesos, han vingut per quedar-se. Una bona mostra d’això és, per exemple, la instal·lació de dispensadors de gel desinfectant per la via pública.

Cada dia son més ajuntaments els que adopten la solució del dispensador de gel com una mesura permanent, equipant parcs infantils, estacions, poliesportius etc. amb el dispensador V4, una elegant i funcional solució totalment anti vandàlica, mitjançant la qual l’usuari es pot dispensar una dosis de gel desinfectant sense haver de tocar res amb les mans.

El dispensador funciona amb un pedal ergonòmic, amb una longitud i una inclinació dissenyada per què fins hi tot un usuari amb cadira de rodes el pugui utilitzar. Per fer el manteniment, és suficient amb omplir el dipòsit de cinc litres de acer inoxidable, que incorpora el producte.

Destacar que entre altres llocs, aquest dispensador ja s’ha instal·lat a la xarxa d’estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

.