BENITO presenta la nova lluminària Avant dissenyada per Maurici Ginés – artec3Studio, que sorprèn per les seves línies contemporànies, elegància, flexibilitat i concepte Smart City.

La nova lluminària vial de BENITO està pensada per il·luminar vies amb elevada densitat de tràfic, des d’autopistes a carrers urbans, avingudes, zones residencials, areas de serveis, pàrquings….“Gràcies a la seva relació qualitat-preu, Avant és una excel·lent opció per substituir lluminàries amb tecnologia obsoleta i de baix rendiment i eficiència ” explica Iñigo Reol, director BU Light.

El cos aerodinàmic de Avant es fabrica en injecció d’alumini d’alta qualitat, la qual cosa garanteix una llarga vida útil. L’òptica incorpora l’última generació led B-Flex i efecte antideslumbramiento. B-Flex ha estat desenvolupat per l’equip de R+D i Enllumenat Públic de BENITO per donar resposta a les necessitats actuals de les ciutats: reduir el consum energètic i els costos de manteniment, minimitzant la inversió inicial.

BENITO s’aferma com a referent en el disseny i instal·lació d’il·luminació urbana innovadora, eficient i sostenible, amb un catàleg que ofereix més de 6.000 solucions lumíniques en més de 50 països.

 

El prestigi de Maurici Ginés

Maurici Ginés compta amb una dilatada experiència com a dissenyador d’il·luminació arquitectural i utilitza la llum com a mitjà per interactuar i establir un diàleg amb l’espai i les persones. En 1994 va fundar artec3Studio amb oficines a Espanya, Mèxic i Regne Unit.Ha presidit l‘Associació Professional de Dissenyadors d’Il·luminació (APDI) entre 2008 i 2014. Ha rebut diferents premis nacionals i internacionals, entre els quals destaca el IALDAward of Excellence 2012 concedit per l’Associació Internacional de Dissenyadors d’Il·luminació, i la seva obra ha estat àmpliament publicada.